Thursday, November 11, 2010
Were Back! Ella and Orna's - Restaurant Review - Tel Aviv
Wednesday, June 23, 2010
מסעדת באבאי-יפו

בברכת דג מלוח לכולם.....:-)
Sunday, June 20, 2010
מסעדת אודליה תל אביב
Saturday, June 19, 2010
Shooshkasvili Bar - Tel Aviv Bar Restaurant Review
Friday, June 18, 2010
מסעדת "הבית התאילנדי"- תל אביב
Tuesday, June 8, 2010
שושקשוילי בר- מסעדה
-מפה(http://www.hatachana.co.il/index.php?id=10)
בכל אופן המתחם יפה מאוד והכל והחלטנו ללכת לבר המדובר. בכניסה הכל נראה מרשים מאוד, מארחת, צריך להמתין בתור, ווקי טוקים, ממש להכנס לחנות רוסית ולנסות לקנות לחם לפני פסח. אחרי המתנה לא ארוכה עלינו למעלה והתיישבנו. התפריט נראה מפוצץ, כל המנות מתוארות האריכות ובפרוטרוט ויש מלא סוגים של בירה. הזמנו לפתיחה לחם הבית, פלפלים קלויים, ועלי גפן ממולאים "תוצרת הבית" חייב להגיד שמזמן לא שילמתי כל כך הרבה על מנות כל כך גרועות. הלחם היה יבש, כשרצינו להחזיר אותו אמרו לנו שככה עושים אותו- צרוב, תגידו מה נולדנו אתמול? בסוף כמובן לקחו אותו. הפלפל היה פלפל מקופסת שימורים שלא עבר שום קלייה...אולי במפעל חמוצים והעלי גפן, תשמעו אני ממש אוהב עליי גפן מקופסא אבל אני לא אוהב שאומרים לי שזה תוצרת בית וזה מקופסא. אם זה תוצרת בית אני אויסטר...חח...וואו אני ממש מתעצבן עכשיו כשאני חושב על זה......אההה וגם הזמנו חציל בטחינה שהיה חסר טעם לחלוטין..למנות עיקריות הזמנו ברוסקטה סלמון, סנדויץ קורנביף ורוסטביף חם. המנות היו סבירות, הייתי נותן להן 5-6 מתוך 10 אך הן ממש לא פיצו על העלבון של מנות הפתיחה.הדבר היחיד שהיה טוב בארוחה האומללה הזאת הייתה הבירה ששתיתי, בירה אנגלית ששמה באס.השירות היה בינוני לא גרוע אבל לא משהו לזכור...לסיכום הייתה חוויה אומללה למדי, בחייים לא אחזור לשם לאכול שוב וגם לא נראה לי לשתות, אפשר לשתות בירות טובות בפחות כסף ובמקום שעומד מאחורי מה שהוא מתיימר לייצג. ....2 מתוך 10 בלחץ
מסעדת רוסטיקו
לסיכום אחלה מקום לארוחת צהריים אם אתם באזור שדרות רוטשילד ובא לכם לאכול משהו יותר רציני מלאפה או פיתה אבל לא רוצים להשתולל יותר מדי בהוצאות. לא מקום שהייתי בוחר לאכול באיזשהו אירוע חגיגי. ציון סופי 7.9 מ10.
Monday, June 7, 2010
מסעדת אונמי- תל אביב
Sunday, June 6, 2010
Restaurant Review: Onami - Where to eat Japanese Food in Tel Aviv
Onami Restaurant in Tel Aviv is hands down one of my favourite Japanese/Sushi Restaurants in Israel. Its got it all - ambiance, amazing food, obscure and delicious items on the menu, a reasonable wine (or Saki) list etc. Its been mentioned that Israel has the highest rate of Sushi restaurants per capita 'in the world' - which I find hard to believe - and not to say that the sushi is not good or, god forbid, fresh - its more that it seems to lack authenticity. With all of that being said - Onami brings me back to my childhood memories of Japan ;). So - what was ordered? Something that I loyally, and almost religiously ordered in Toronto (at SOB - Sushi on Bloor) agedashi tofu - bite size deep fried pieces of tofu usually plunged in a slightly diluted soy sauce - and at some restaurants they like to put bonito flakes (dried fish flaked) on top which doesn't tickle my fancy - so its always best to ask for the dish without them. Secondly, we ordered a mixed sauteed mushroom dish on a bed of spinach sprinkled with sesame seeds - it was tasty, enjoyable but not outstanding enough to order again. And the final appetizer - which was solely my suggestion - was a glass noodle salad dish with an array of fresh vegetables and fluffy omelet type noodles shaved on top - again, enjoyable - to the extent that we pretty much finished it - but would likely received a 6.9/10 on the richter scale. Now to the goods aka SUSHI! We ordered a Shrimp Inari and a Spicy Tuna Inari - both amazing, Shrimp more so!! Inari is some sort of rendition of a lightly sweetened tofu cakes/cups - which is held together with a piece of seaweed. Either way it was lovely, fresh and satisfying. And for dessert we ordered (or more Lior persuaded me to order) The Green Tea Ice Cream. As many of us North Americans (or maybe just Torontonians) have come to know or even expect - when we go for reasonably priced sushi - is a complimentary Miso soup and green tea/mango/red bean ice cream dessert. My point is this - the Green Tea Ice Cream was worth paying for at Onami. It was more like a sorbet with some fresh whipping cream on top. Oh yes - and we shared a bottle of white wine - Israeli - Gewurztraminer - wonderful. Over all and repeatedly I give it a 9/10 - because its always good, fresh!!! and happening!
Tuesday, May 18, 2010
ביקורת מסעדה: קפה גלידה,-יונק חיפה
Sunday, May 16, 2010
Restaurant Review: 'Olive' -Tel Aviv
אז אתמול היינו בתל אביב ביומהולדת של חברה....בגלל שאליזבת היו נעליים מזוויעות והרגו לה את הנעליים רצינו לאכול במקום קרוב. נכנסו לקפה "אוליב"בבוגרשוב, מקום ששמענו עליו מחברים. הזמנו סלט קיסר-למי שלא יודע זה סלט עם חסה,קרוטונים,עוף,עגבניות שרי,רוטב מיונזי כלשהו וכריך לחם לבן עם פלפל אדום קלוי,טפאנד זיתים וגבינת עיזים...אפשר להגיד שהדבר הכי טוב במקום היה השירות- הסלט היה מורכב במחסה חתוכה בצורה של אוכל לארנבים, הרוטב מיונז במיטבו והעוף- עוף מטוגן ויבש. לסיכום ציון 6 מ10. לגבי הסנדוויץ- גבינת העיזים הייתה סוג של נוזל לבן מטפטפף מהסנדויץ שיכל שהיה צריך להיות מוחלף במוצרלה...הדבר הטוב היחיד בסנדויץ היה הטפאנד שהיה טעים אך בכמות לא מספקת. לסיכום ציון
של 5 מ10. הדבר היחיד שאולי היינו חוזרים בשבילו היה הקפה הפוך של אליזבת שהיה טעים והחתול הכתום שסייר בכיף במסעדה והרגיש ממש בבית...
The Food Bastards Begin....
Our inspiration to create this blog comes from a genuine passion for primarily eating, but also cooking, sampling and dolling out our opinions on food. Additionally we are self proclaimed 'food snobs' and therefore think that our opinion is important and valued - pretty much based on the fact that we think we eat well and