Friday, June 18, 2010

מסעדת "הבית התאילנדי"- תל אביב

ביום רביעי האחרון אחרי עוודד ראיון עבודה אחד באזור תל אביב קפצתי לדירה של חברים בתל אביב. אני וחבר רצינו לאכול, במקום קרוב אז החלטנו ללכת לבוגרשוב פינת בן יהודה למסעדת הבית התאילנדי. המסעדה נחשבת לאחת המסעדות התאילנדיות הטובות בארץ והמקום באמת מעוצב בצורה דיי אותנטית. בגלל שהייתה שעת צהריים החלטנו ללכת על העסקיות. פה המקום להגיד שהתפריט של המסעדה מאוד מפורט ומגוון ומציע הרבה סוגים של מנות- בקר, לבן, פירות ים והכל כמובן עם שלל רטבים וירקות תאילנדיים. אבל נחזור לעסקיות, התפריט של העסקיות דיי מוגבל ומציע כעשר מנות בלבד מכל המנות בתפריט. מאכזב. בכל אופן מחיר העסקית נקבע לפי המנה העיקרית, בין 52-75 ש"ח ומקבלים מנה ראשונה מתוך שש מנות ושתייה. בכל אופן אני הזמנתי סלט עוף קצוץ- ''לאב גאי''עוף קצוץ גס, נענע, כוסברה, בצל סגול, פלפל חריף, מעט לימון ואורז קלוי כתוש (מעט חריף) והחבר הזמין סלט עוף צלוי ''ים גאי''-עוף, בצל סגול, עגבניות שרי, חסה סלרי וכוסברה ברוטב פלפלים אדום חריף.חשוב לציין שהרבה מהמנות במסעדה ממש חריפות ואם אתם לא רוצים חריף אז צריך לציין את זה כשמזמינים. בכל אופן המנות היו לא רעות בכלל. ה"לאב גאי"היה חריף לטעמי אבל היה לו טעם ממש מרענן ולסלט השני היה טעם חמצמץ טעים. בסופו של דבר אני והחבר התחלפנו במנות ראשונות....למנה עיקרית הזמנתי בשר קצוץ עם ''קאפאו''- בשר בקר קצוץ מתובל בשורשי תיבול תאיים קצוצים דק, ''קאפאו'', עלי בזיליקום, בצל, שום ופלפל חריף. מוגש על מצע אורז לבן עם ביצת יין. המנה הייתה סבירה בהחלט. אבל ממש לא משהו לזכור חוץ מחתיכות הסחוס שצצו מדי פעם בבשר. החבר הזמין עוף עם אגוזי קשיו ''גאי פאד מט ממואנג''שניצלוני חזה עוף עם אגוזי קשיו, פטריות, בצל, פלפל וכרובית.אחלה מנה,נראית שומנית ודביקה אבל הטעם ממש עסיסי ולא שומני. השירות היה אדיב ויעיל. לסיכום החוויה 7.5 מתוך 10. לא הייתי חוזר לשם בשביל עסקית אבל בהחלט שווה לחזור בשביל להזמין משהו מהמנות המעניינות בתפריט....

No comments:

Post a Comment